Belgrade Model Agency

Posao sa skraćenim radnim vremenom za studente

Posao sa skraćenim radnim vremenom za studente

Ako tražite posao sa skraćenim radnim vremenom u Srbiji, posebno oko Beograda i Novog Sada, možda ćete zanimati šta nudimo u ovom članku. Tražimo ženske modele stopala koji imaju slatka i dobro održavana stopala. Cena za modeliranje stopala je 5.000 RSD za 2 sata i plaća se u gotovini.

Nedeljni rad dostupan za prave modele

Imamo studio u Beogradu i Novom Sadu u Srbiji.

Prijavite se za modeliranje stopala odmah

 

Studenti sa skraćenim radnim vremenom

Prijavite se za modeliranje stopala odmah

Posao sa skraćenim radnim vremenom za studente u Srbiji
Ako ste razmišljali o radu dok ste studirali u Srbiji, niste sami; mnogi međunarodni i lokalni studenti traže zaposlenje tokom studija.

Ako planirate da radite tokom svog akademskog kursa u Srbiji, trebalo bi da se na vreme pripremite za to. Iako studiranje u inostranstvu može biti zadovoljavajuće, povezivanje sa lokalnom kompanijom je prilično zadovoljnije!

Posao sa skraćenim radnim vremenom za studente

Prijavite se za modeliranje stopala odmah

Takođe, privremene mogućnosti za posao možete dobiti izvan kampusa, na primer za rad na benzinskoj pumpi ili za dostavu novina itd. Prilike za nepuno radno vreme možete pronaći u kampusu iz lokalnih novinskih oglasa, oglasa ili društvenih medija itd. Takođe, stariji studenti i fakultetske grupe će biti korisne da dobiju informacije ili linkove za zaposlenje.

Iako zarada od takvih poslova ne bi bila dovoljna za plaćanje školarine, ali neće vam biti od velike pomoći da podržite svoje studije, na primer, za plaćanje računa za hranu ili možda za druge troškove. Možete dobiti nešto džeparca radeći honorarno dok studirate.

Leave a Comment

Scroll to Top